Bredt udvalg af tyske vine

Vores primært tyske udvalg af vine er bredt

Er der en særlig tysk vin du leder efter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27 58 64 64.

Sekt

Noble Wine forhandler et bredt udvalg af sektvin. Vi forhandler også eksklusive vine fra andre europæiske områder til de bedste priser i Danmark.

Champagne

Noble Wine forhandler et bredt udvalg af champagner. Vi forhandler også eksklusive vine fra andre europæiske områder til de bedste priser i Danmark.

Rosévin

Noble Wine forhandler et bredt udvalg af rosévin. Vi forhandler også eksklusive vine fra andre europæiske områder til de bedste priser i Danmark.

Hvidvin

Noble Wine forhandler et bredt udvalg af hvidvin. Vi forhandler også eksklusive vine fra andre europæiske områder til de bedste priser i Danmark.

Rødvin

Noble Wine forhandler et bredt udvalg af rødvin. Vi forhandler også eksklusive vine fra andre europæiske områder til de bedste priser i Danmark.

Noble Wine forhandler et bredt udvalg af dessertvin. Vi forhandler også eksklusive vine fra andre europæiske områder til de bedste priser i Danmark.

Billede galleri

Se billeder fra vores ture til Tyskland og nogle af de vine vi forhandler.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores udvalg af vine eller hvis du har spørgsmål. 

Ring til os : (+45) 27 58 64 64

Følg os på Facebook

HOLD DIG OPDATERET

Vi opdaterer løbende på Facebook om vores smagninger, vores ture til Tyskland og meget mere. Gå ikke glip af vores nyheder.

Noble Wine

Vinhandel i Køge. Hos os kan du købe nøje udvalgte specialimporterede vine fra små vingårde i Tyskland. Vi afholder smagninger, tager ud til arrangementer og leverer vin til In-action events. Læs her på siden hvilke tyske vine vi forhandler eller kontakt os for yderligere information.

Kontakt

Copyright © 2023 All Rights Reserved Noble Wine

Scroll til toppen