Se vores udvalg

Rødvin/Hvidvin Østrigsk

109 år er gået, siden tipoldefar Johann Polz lagde grundstenen til vingården på Grassnitzberg, Rilke skrev sine Duino Elegier, og RMS Titanic sank i Nordatlanten.

I dag arbejder de i 4. generation på at bringe deres idé om ekspertise i glasset. Med deres hænder, med jorden, med naturen. Erich Polz jr. har siden foråret 2020 ledet virksomheden med viljen til at føre al den fantastiske potentiale og dyrebare viden, der er indlejret i deres families lange historie, ind i en god fremtid. En fremtid for mange flere generationer på gården.

Erichs bror, Christoph, er ansvarlig for kælderen og vinfremstillingen. Empatisk, rolig, med stor tillid til hver enkelt vindrue. Dette skyldes, at faktisk hver eneste frugt på vingården Polz, håndplukkes begiver sig ud på sin ærværdige vej mod sin glædelige skæbne. Uanset om det er livlige områdesvine fulde af liv eller de perfekt modne, størst mulige udtryk for området. Deres lidenskab hedder manuelt arbejde. Og deres håndværk udspringer direkte fra oprindelsen i Südsteiermark. Et væsentligt fokus har i mange år været, og vil i fremtiden være endnu mere intens, på bæredygtigheden af deres arbejde. Det kan være den blide beskæring, der har været praksis i mere end et årti, fuldstændig afholdenhed fra insekticider eller den nuværende forsigtige omlægning af alle deres vinmarker til økologisk-biologisk drift.

Polz, Therese Sauvignon Blanc

Polz, Therese Sauvignon Blanc

245,- kr. V76 stk. 199,- kr.

Polz, Morillon Ehrenhausen

Polz, Morillon Ehrenhausen

1 stk 2020 225,-

Polz, TR Traminer

Polz, TR Traminer

225,- v/6 stk. 185,-

Polz, Obegg CHardonnay G

Polz, Obegg CHardonnay G

stk 425,-

Polz,  Hochcrassnitzberg  Sauvignon Blanc G

Polz, Hochcrassnitzberg Sauvignon Blanc G

stk 2019 475,-

Polz, Grassnitzberg Chardonnay

Polz, Grassnitzberg Chardonnay

275,- kr. v/6 stk. 225,- kr.

Polz, Spiegel Chardonnay/Sauvignon Blanc

Polz, Spiegel Chardonnay/Sauvignon Blanc

175,- kr. v/6 stk. 150,- kr.

Ring eller bestil