Vores cider
Vores cider er resultatet af 5 års omhyggeligt og intenst arbejde i udvælgelsen af cider æblesorter samt i høst- og gæringsprocesserne på vores frugtplantage, Finca Gallinal i Asturias, Spanien. Vi improviserer ikke, hvert æble er nøje udvalgt for at producere den bedst mulige naturlige juice. Glutenfri og med færre kalorier end andre alkoholiske drikke. For der er ikke plads til relativitet, når det kommer til at skabe en håndværkscider.
Det var José Ignacio Exner, søn af en tysk immigrant, som fra ham, fik passionen for naturen, evnen til at observere landskabet og interessen for at lære de bedste dyrkningsmetoder. Det er ikke tilfældigt, at efter, at have turneret i Spanien var det den forbløffende, komplekse asturiske orografi, der betog ham. Det område var det perfekte sted at opfylde sin drøm: at dyrke helt specielle æbletræer, som han ville tage sig af dagligt, for at lave en unik cider med dem. Vi opkaldte frugtplantagen Finca Gallinal efter landsbyen, hvor den ligger.
Finca Gallinal gik fra drøm til virkelighed, en enestående frugthave i Asturien, registreret i den beskyttede oprindelsesbetegnelse Sidra de Asturias, som vi lever intenst med hver dag hele året. I den fejrer vi fremskridtet i livscyklussen for vores æbletræer hele året. Vi kender hvert træ, og vi tager særligt hensyn til hvert enkelt træ. Exners arv til de nye generationer: at kvalitet og håndværk er egenskaber fulde af passion, overbevisning og engagement.