Friis-Holm Chokolade, Danmark
Friis-Holm Chokolade er sat i verden af Mikkel Friis-Holm med det formål at lave verdens bedste chokolade. Firmaet blev grundlagt i 2014 efter flere års samarbejde med Bonnat i Rhône.
“Hemmeligheden” er direkte indkøb af de bedste kakaobønner hos uafhængige dyrkere, så man selv er med i hele processen “bean-tobar”. Indkøbsprisen er meget, meget højere end til industrichokolade og også markant højere end Fairtrade chokolade – pga den ekstremt høje kvalitetskontrol. Og så er alt chokolade lavet udelukkende af kakaobønner, kakaosmør og sukker.
Chokoladerne fra Friis-Holm har vundet adskillige priser ved International Chocolate Awards – verdens største uafhængige chokoladekonkurrence. Ikke nok med at være regerende verdensmester – så har Mikkel faktisk siddet på tronen de sidste 5 år.
Friis-Holm leverer chokolade til de en stor del af de bedste og mest banebrydende restauranter i Danmark.